Lima Watersport is een all-round watersport bedrijf.

Zo verkopen wij alle modellen van de merken Oud-Huijzer, Topcraft en G3.
Daarnaast verkopen wij rubberboten van verschillende merken, typen en afmetingen.


Om het geheel te transporteren kunt u bij ons ook terecht voor Pega boottrailers die in verschillende uitvoeringen en prijzen leverbaar zijn.
Voor de voortstuwing van uw boot hebben we het complete assortiment van Yamaha buitenboordmotoren aan te bieden. Of het nu gaat om een 4-takt outboard of een elektrische buitenboord motor, er is voldoende keus.
Naast de Yamaha motoren bieden wij u het volledige elektrische voortstuwingspakket aan van Torqueedo en Haswing. Deze zijn in de jaren een begrip geworden in de watersport en hebben de betrouwbaarheid en flexibiliteit al ruimschoots bewezen.
Varen is natuurlijk het liefste wat u doet, maar dan wel probleemloos. Daarom bieden wij naast de verkoop van boten en motoren ook onderhoud en reparatie aan in onze eigen werkplaats. De kostbare tijd die u heeft wilt u optimaal gebruiken om te genieten van het varen. Daarom is onderhoud aan zowel motor als boot een absolute must en voorkomt eventuele storingen gedurende het seizoen.


Voor eventuele accessoires bent u bij Lima Watersport ook aan het juiste adres! In onze winkel vindt u verschillende artikelen voor het onderhoud van uw boot en motor. Ook accessoires zoals zwemvesten, ankers, fenders, touwwerk en technische artikelen zitten standaard in het assortiment. Tevens vindt u bij ons het complete assortiment van Humminbird en heeft u de gelegenheid verschillende demo-modellen te testen.
Kom dus gerust eens langs in onze showroom en winkel om vrijblijvend te kijken naar het aanbod van onze nieuwe en gebruikte boten, motoren, trailers en scheepsaccesoires!!!

Website ontwerp: Designpro.nl | Optimalisatie door Z-IM.nl